Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Map openen
Bekijken Roadmap Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken
We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Winnaar Succesfactor 2014

Winnaar Succesfactor 2014

De OpbodMakelaar is uitgeroepen tot Winnaar Succesfactor 2014 binnen de categorie makelaardij. Op zondag 1 juni 2014 om 13:00 op RTL 7  zal dit in het tv programma “De Succesfactor” bekend gemaakt worden en een nieuwe bedrijfsfilm van de beste makelaar 2014 De OpbodMakelaar, uitgezonden worden.

 
 
 
 

De Succesfactor is een programma van RTL 7, dat zich richt op een brede doelgroep die interesse heeft in ondernemen, ondernemerschap, beleid en strategie in het MKB. De nominatiecommissie heeft De OpbodMakelaar geselecteerd vanuit o.a. de gegevens uit het handelsregister van de kamer van koophandel waarbij het onderscheidend vermogen, inventiviteit, klanttevredenheid, reactiesnelheid en bereikbaarheid centraal staan. Daarnaast is gekeken naar het imago van de organisatie, de website en de mate van ondernemerschap.

De OpbodMakelaar gaat vervolgens, samen met de winnaars uit de overige branches, op voor de Nationale TV Succes award (beste MKB bedrijf van Nederland). Dit is de grootste ondernemersprijs van Nederland welke wordt gedragen door De Telegraaf, BNR radio, Het Financieele Dagblad en RTL Televisie. Deze prijs wordt 15 januari 2015 uitgereikt.

  • Contact

  • Uw huis komt te staan op:

    Huis verkopen Funda
  • Reset Password

  • Like ons!