Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Map openen
Bekijken Roadmap Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken
We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Wat is mijn huis waard?

De waarde van uw huis bepalen

Een huis verkopen is niet zomaar iets. Er komt veel bij kijken, en met de onrustige markt van vandaag is een waardebepaling niet altijd even voor de hand liggend. Als u uw huis verkopen gaat trekt u de vraagprijs natuurlijk niet zomaar uit een hoge hoed. Het is veel realistischer om de vraagprijs op de huiswaarde te baseren. Maar wat is uw huis precies waard? Met een gratis waardebepaling van de beste makelaars komt u er precies achter! Een ervaringsdeskundige makelaar geeft u niet alleen een idee van de huiswaarde, maar geeft ook antwoorden op alle andere nodige vragen. U krijgt alles te weten over het verkopen van uw huis, zodat het allemaal zo soepel mogelijk verloopt.

U wilt uw huis verkopen, maar eerst heeft u een paar vragen:

Wat is mijn huis waard

 • Voor welk bedrag kan mijn woning NU verkocht worden in de huidige markt?
 • Hoe lang duurt het voordat mijn woning verkocht is?
 • Blijf ik achter met een restschuld of heb ik overwaarde?
 • Wat is mijn huis waard?
 • Wat kan ik zelf doen om mijn huis succesvol te verkopen?

Onze gratis waardescan ofwel waardebepaling geeft dan snel uitkomst. We komen uw woning bekijken en leggen onze bevindingen naast die van vergelijkbare woningen in de markt. Op basis hiervan geven we u een woningwaarde en tijdsindicatie en adviseren wij een inzetprijs voor uw woning. Op basis van dit indicatieve bedrag kunt u uw verdere stappen bepalen.

Meld u aan voor een GRATIS waardescan en u weet binnen een week uw woningwaarde is. U ontvangt dan ook GRATIS het boekje: “35 tips voor succesvolle verkoop!” Het kost u niets, dus vraag de GRATIS waardescan/waardebepaling direct aan!

Alles over de waarde van uw woning

Naast een waardebepaling kan een makelaar u ook helpen met allerlei andere zaken. Hij kan u bijvoorbeeld een idee geven van hoe lang uw huis waarschijnlijk op de markt zal blijven staan. Dat zijn weken, maanden of misschien wel jaren, maar zo kunt u zich wel overal op voorbereiden. Ook kan uw makelaar assisteren bij het verkoopklaar maken van uw woning. Er zijn namelijk veel dingen die u zelf kunt doen om de waarde van uw huis direct ietsjes omhoog te krikken. Het is daarnaast erg belangrijk om te weten of u een restschuld overhoudt, of juist overwaarde heeft.

Waarde advies van een huizenexpert

Nadat u er samen alles aan heeft gedaan om uw huis klaar te maken, is het tijd voor het bepalen van de verkoopprijs. De prijs wordt onder andere beïnvloed door de woningwaarde, de locatie, de markttrends en de algemene welvaart. Al deze factoren bemoeilijken het maken van een accurate prijsraming, en het vergt dus enige specialistische kennis om een goede makelaar te zijn. Ook wordt de marge bepaald aan de hand van de gewenste verkoopsnelheid en eventuele overwaarde. U kunt bijvoorbeeld de prijs iets lager maken, om uw huis sneller te verkopen. Uw makelaar zal u in dit gehele proces bijstaan, dus er is geen reden om overweldigd te raken.

Naam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

Telefoonnummer:

Emailadres:

Onderwerp:   

Aanvullende informatie

captcha
Vul de beveiligingscode in zoals hierboven aangegeven

 • Contact

 • Uw huis komt te staan op:

  Huis verkopen Funda
 • Reset Password

 • Like ons!