Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Map openen
Bekijken Roadmap Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken
We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Veel gestelde vragen

Wat zijn de kosten?
Wij rekenen voor het volledige makelaarspakket een up-front vergoeding van € 795,– (incl. btw.) en bij verkoop van de woning slechts 1% courtage (excl. btw.) met een minimum van € 2.500,– (excl. btw.).

Wat houdt jullie dienstverlening in?
Ons volledige makelaarspakket houdt in dat uw woning een vermelding krijgt met een vanaf prijs op onze eigen (veiling)site www.opbodmakelaar.nl , Funda, Jaap, Huizenzoeker, Huislijn en andere bekende woning verkoopsites. Ook gebruiken wij diverse socialmedia kanalen om extra aandacht op uw woning te vestigen. Denk daarbij aan Twitter en Facebook. Uiteraard schrijven wij een pakkende verkooptekst en zullen er foto’s van de woning gemaakt worden. Ook kunt u een proactieve houding verwachten van onze verkoop adviseurs die gespecialiseerd zijn in het op een creatieve manier onder de aandacht brengen van uw woning, om zo tot een snel verkoopresultaat te komen.

Zijn er voor de koper (veiling)kosten?
Er worden door De OpbodMakelaar geen (veiling)kosten in rekening gebracht aan de koper.

Worden alle huizen die op jullie site staan voor een weggeefprijs verkocht?
Natuurlijk hoeft u uw huis niet voor een weggeefprijs te verkopen. Wij bepalen samen met u de inzetprijs, u bepaald uiteindelijk voor welk bod u uw huis verkoopt/gunt. Hierdoor loopt u dus geen enkel risico uw woning onder de door uw gewenste opbrengst te moeten verkopen. Sterker nog de gemiddelde opbrengsten liggen vaak hoger dan bij een traditionele verkoop. De OpbodMakelaar adviseert u zowel in de te bepalen inzetprijs alsmede in het omgaan met de verkregen biedingen.

Ons huis bevindt zich in de duurdere prijsklasse, kan De OpbodMakelaar dan wel iets voor ons betekenen?
Jazeker wel, wij hebben huizen van €80.000,– tot €800.0000,– succesvol weten te verkopen. Wij zijn ons ervan bewust dat een huis van €800.000,– om een ander verkoop- en marketingtactiek vraagt dan een huis van €80.000,–. Voor elke doelgroep en dus prijsklasse hebben wij een andere verkoopstrategie, waardoor iedereen die zijn of haar huis in een korte(re) tijd wil verkopen voor de hoogst mogelijke opbrengst, bij De OpbodMakelaar aan het juiste adres is.

Als mijn huis de eerste maand niet geveild is, moet ik dan opnieuw betalen om mijn huis nogmaals te laten veilen?
Nee, u kunt bij De OpbodMakelaar kosteloos uw huis opnieuw laten veilen. Wel zullen wij na de eerste veilingperiode met u overleggen of wij een andere strategie moeten bepalen en of wij eventueel de prijs moeten aanpassen, dit ligt geheel aan uw wensen.

Wanneer ik een contract afsluit met De OpbodMakelaar, kan mijn huis op Funda dan voor de oude verkoopprijs blijven staan?
Nee, om een optimaal resultaat te behalen en uw huis goed “in de picture” te kunnen zetten, is het noodzaak dat overal de vooraf met u afgesproken vanaf prijs wordt vermeld.

Moet ik betalen wanneer ik een afspraak maak met een adviseur van De OpbodMakelaar om bij mij thuis te komen?
Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om alle vragen te beantwoorden en om zo eventuele onduidelijkheden weg te nemen. Natuurlijk rekenen wij hier niets voor, bij De OpbodMakelaar staan goede en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel.

Kunt u garanderen dat mijn woning binnen 3 maanden verkocht wordt?
Nee dat kunnen wij helaas niet. Dit is namelijk afhankelijk van de prijsklasse waar uw woning zich in bevind, uw woonplaats en mogelijke omgevingsfactoren. Wel kunnen wij garanderen dat wij vernieuwend en “out of the box” denken om zo snel mogelijk tegen een zo goed mogelijke prijs uw woning te verkopen.

Waarom een verkooppagina?
De OpbodMakelaar werkt met een inzetprijs en wil door zo transparant mogelijk werken en dus zowel de kopers alsmede de verkopers de mogelijkheid geven zicht te houden op hetgeen er geboden is op een woning. Daarbij is het nog eens zo dat wanneer men overboden wordt, men hierover gelijk een email krijgt. Zo heeft iedereen gelijke kans om tegen het beste bod een woning te (ver)kopen.

Hoe moet ik me registreren?
Wanneer u zich wilt registreren kunt u dit doen door op de volgende link te klikken:

Waarom moet ik mij registreren?
Om te reageren op huizen of om zelf huizen aan te bieden moet u geregistreerd zijn. Dit om te voorkomen dat er mensen zomaar biedingen uit gaan brengen en het dus controleerbaar is dat men serieus aan het bieden is.

Hoe breng ik een bod uit?
Wanneer u zich geregistreerd heeft, gaat u naast de betreffende woning staan en klikt u op “BIEDEN”, u kunt dan het gewenste bod uit brengen. Ook kunt u eventueel gelijk al bepaalde voorbehouden aangeven zoals:
Voorbehoud van financiering
Voorbehoud van bouwtechnische keuring
Voorbehoud van verkoop eigen woning

Hoe weet ik of ik overboden ben?
Wanneer iemand een hoger bod heeft uitgebracht dan u, krijgt u een email, zodat u weet dat u bent overboden. Het is daarna aan u om eventueel nog een tegenbod uit te brengen wanneer dit in uw (financiële) mogelijkheid ligt.

Zit ik aan mijn bod vast?
Nee u kunt zich altijd bedenken. Wanneer uw bod wordt geaccepteerd door de verkoper gaan wij een koopcontract op stellen. U kunt dit koopcontract zonder opgaaf van reden binnen 3 dagen ontbinden. Daarna zal dit alleen nog kosteloos kunnen wanneer er iets is met de van te voren gestelde voorbehouden.

Stel ik heb een bod gedaan heb ik dan tijd om mijn financiering te regelen?
De meeste koopcontracten worden opgesteld met een voorbehoud van financiering erin, dit houdt in dat wanneer u de financiering niet rond krijgt het koopcontract kosteloos ontbonden wordt. Op dit moment duurt het ongeveer 4 – 6 weken om een hypotheekofferte te krijgen van een bank.

Wanneer weet ik of de woning aan mij wordt gegund?
Zodra de veilingperiode is afgelopen laten wij weten of de gewenste verkoopprijs is behaald of niet en of de verkoper en bepaald bod heeft gegund. Het kan ook zijn dat u tussentijds al zo’n goed bod heeft gedaan dat de verkoper dat wil gunnen en aan ons vraagt de woning uit de verkoop te halen.

Is het altijd zo dat de hoogste bieder ook de woning krijgt toegewezen?
Nee want in sommige gevallen gaan ook de voorbehouden een rol spelen. Wanneer er bijvoorbeeld € 2.500,- verschil zit tussen de 2 laatste biedingen maar diegenen met het een na hoogste bod heeft betere voorwaarden en minder voorbehouden dan kan het best zijn dat wij de verkoper adviseren voor dat bod te kiezen.

Hoelang loopt de veiling periode?
Een veiling periode loopt een maand

 Kan de veilingperiode ook verlengd worden?
Ja, wanneer de verkoper het bod te laag vindt of er is helemaal geen bod uitgebracht dan wordt de veilingperiode met een maand verlengd.

  • Contact

  • Uw huis komt te staan op:

    Huis verkopen Funda
  • Reset Password

  • Like ons!