Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Map openen
Bekijken Roadmap Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken
We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

VastgoedPro

De OpbodMakelaar is aangesloten bij VastgoedPRO.

VastgoedPRO is de enige beroepsvereniging van makelaars, taxateurs en andere vastgoed professionals in Nederland. Kwaliteitsbewaking en deskundigheidsbevordering staan hoog in het vaandel. Ruim 800 professionals zijn aangesloten bij Vastgoedpro. Samen vormen zij de basis van professionaliteit, zekerheid en kwaliteit die centraal staat binnen VastgoedPRO.

In december 2009 is VastgoedPRO als organisatie ontstaan vanuit fusie tussen Landelijke Makelaars Vereniging LMV en Register van Vastgoed Taxateurs RVT. Hoewel VastgoedPRO eind 2009 is opgericht, gaat de historie van de grondleggers van LMV en RVT meer dan 20 jaar terug. Deze jarenlange expertise en deskundigheid vormen de basis van kwaliteit, deskundigheid en professionaliteit van de huidige aangesloten leden. Tot en met 2001 waren de professies Makelaar en Taxateur gereguleerd. De titel was beschermd, de professionals werden beëdigd, voordat ze toegelaten werden tot uitoefening van het vak. Na 2001 is deze titelbescherming en beroepsbescherming afgeschaft. Sindsdien mag iedereen zich makelaar of taxateur noemen. Vanuit de behoefte om zich kwalitatief te onderscheiden, vanuit de noodzaak om consumenten en zakelijke opdrachtgevers garanties te geven op het gebied van professionaliteit en deskundigheid, hebben deze professionals zich verenigd.

Hét kwaliteitskeurmerk

VastgoedPRO is hét kwaliteitskeurmerk waarmee aangesloten makelaars, taxateurs en andere vastgoed professionals hun deskundigheid en vakbekwaamheid aan u kenbaar maken. Voor u als (mogelijke) opdrachtgever is het van groot belang dat u zaken doet met degene die u het beste van dienst is en bovendien bij u in de buurt zit. Iemand die voldoet aan uw eisen, uw verwachtingen en uw wensen. Bovenal is het van belang dat uw belangen optimaal worden behartigd. De OpbodMakelaar biedt u graag de zekerheid waar u als consument recht op heeft!

  • Contact

  • Uw huis komt te staan op:

    Huis verkopen Funda
  • Reset Password

  • Like ons!