Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Map openen
Bekijken Roadmap Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken
We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Huis verkopen

Hulp bij het verkopen van uw huis

Als u uw huis te koop heeft staan, wilt u er natuurlijk het liefst zo snel mogelijk vanaf. Er zijn verschillende manieren om een huis op de markt te zetten, en de meeste voorkomende is het inschakelen van een makelaar. Een makelaar biedt assistentie bij het in een zo kort mogelijk tijdsbestek te koop te zetten. Ook helpen zij actief bij het werven van potentiële kopers, dus hoe hoeft zelf eigenlijk bijna niets te doen. Een makelaar helpt niet alleen bij alle facetten van de huizenmarkt, maar doet ook zijn uiterste best om financieel gezien het maximale uit te situatie te persen.

Hoe vind je een goede makelaar?

Het is het in iedere situatie het beste om een makelaar te zoeken in de regio waar uw huis te koop gaat staan. Een regionaal gevestigde makelaar kent de omgeving, de mensen en de markt ter plekke. Daarom kan hij een erg accurate inschatting doen, en wordt de verkoopkans vergroot. Lokale makelaars hebben daarnaast een heel netwerk opgebouwd in de nabije omgeving. Dit netwerk werpt zijn vruchten af als het gaat om het snel verkopen van een huis. Doe daarom eens navraag bij vrienden en kennissen die net hun huis verkocht hebben, of plan een aantal kennismakingsgesprekken in.

Huis verkopen via het internet is een must

Tegenwoordig vind bijna alle handel plaats op het internet. Ook de huizenmarkt is zich steeds meer gaan digitaliseren. Daarom is het belangrijk een makelaar te vinden die weet welke kansen er op het web voor het grijpen liggen, en hoe hij daarmee om moet gaan. Grote websites als Funda kunnen wonderen doen voor een snelle verkoop. Ook via Facebook worden meer en meer huizen verkocht, en het is daarom een pluspunt als de makelaar op sociale media actief is. De kans is simpelweg veel groter, als uw huis op internet te vinden is.

Snel Uw huis verkopen voor de beste prijs!

Laat hier uw gegevens achter voor een GRATIS en VRIJBLIJVEND adviesgesprek met De OpbodMakelaar bij u in de buurt. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak bij u thuis waarin wij de verkoopmogelijkheden van uw woning bespreken en uitleg geven over onze werkwijze.

Elke 10de nieuwe klant ontvangt ook nog eens een WOONCHEQUE van maar liefst € 500,–
Laat De OpbodMakelaar uw huis verkopen, wij zetten uw woning in de markt met een inzetprijs(vanaf prijs), deze inzetprijs ligt een stuk lager dan de oorspronkelijke vraagprijs. Hiermee bereiken wij dat een grotere groep potentiële kopers geïnteresseerd raakt in uw woning en zal men eerder een bod uitbrengen. Omdat uw woning in een lagere prijsklasse valt, zal deze extra opvallen. Uw woning wordt hierdoor sneller en door een grotere groep gevonden op de diverse bekende huizensites.

Door onze unieke verkoopmethode, weten wij 40% van de woningen binnen 3 maanden te verkopen. En wel voor de hoogst mogelijke prijs.

Wilt u uw huis verkopen voor de beste prijs dan is De OpbodMakelaar een uitstekende keuze. Ons team van vastgoedadviseurs heeft veel ervaring in het verkopen van verschillende soorten woningen in diverse prijsklassen. Geniet van de vele voordelen die De OpbodMakelaar u kan bieden.

Uw huis verkopen met begeleiding van een OpbodMakelaar?

In het oriënterende gesprek bespreken wij de verkoopmogelijkheden van uw woning en geven wij uitleg geven over onze werkwijze en krijgt u van ons gratis verkooptips!Pijl_3

Wanneer u onderstaand formulier invult voor een GRATIS en VRIJBLIJVEND adviesgesprek met een OpbodMakelaar bij u in de buurt, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak bij u thuis.

Naam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

Telefoonnummer:

Emailadres:

Onderwerp:   

Aanvullende informatie

captcha
Vul de beveiligingscode in zoals hierboven aangegeven

  • Contact

  • Uw huis komt te staan op:

    Huis verkopen Funda
  • Reset Password

  • Like ons!