Beste makelaar 2014; OpbodMakelaar Winnaar Succesfactor

Beste MakelaarVanwege haar unieke vernieuwende manier van werken, haar klantvriendelijke houding en uitstekende serviceverlening is De OpbodMakelaar uitgeroepen als beste makelaar en dus winnaar in de categorie makelaars bij de Succesfactor. De Nationale TV Succes Award is de grootste ondernemersprijs van Nederland welke wordt gedragen door De Telegraaf en RTL Televisie.

Door het winnen in de categorie “Makelaars” dingt De OpbodMakelaar mee naar de landelijke Succesfactor TV Award, voor het meest succesvolle bedrijf van Nederland.

Missie van deze ondernemers prijs is om het succes van succesvolle bedrijven te benoemen, te versterken en landelijk uit te rollen. De onafhankelijke nominatiecommissie bepaalt deelname en garandeert een onafhankelijk advies.

Dat De OpbodMakelaar als beste makelaar is uitgeroepen wordt niet als vreemd gezien. Door de zeer vernieuwende manier van werken, de correcte en pro-actieve behandeling van de dossiers en de menselijke en eerlijke persoonlijke benadering van haar de klanten, vallen zij op. Niet iedereen die een andere makelaar in de hand heeft genomen (her)kent een werkwijze als deze. Bij De OpbodMakelaar regent het positieve recensies.

“Het is “people-business”, ook De OpbodMakelaar heeft soms te maken met de schaduwkanten van het makelaarsvak, maar wij zetten het belang van onze klant altijd voorop en doen er alles aan om de verkoop van de woning een positieve belevenis te maken. “Niet lullen maar poetsen” is platweg gezegd een kernwaarde waar we voor gaan. We zorgen dat de zaak rond komt en de klant tevreden is.” aldus Patrick Arnoldus, Directeur bij de franchiseformule De OpbodMakelaar en zelf makelaar in de regio Rotterdam.

“De beste makelaar word je niet zo maar, daar hebben we drie jaar keihard voor gewerkt met het hele OpbodMakelaar team, daarom zijn we ontzettend blij met onze overwinning!”

Meer weten over organisatie De OpbodMakelaar of over de OpbodMakelaar bij u in de buurt?

We komen graag bij u langs, natuurlijk kunt u ook terecht op onze website van de beste makelaar 2014!

De OpbodMakelaar; De Beste Makelaar!

 Beste Makelaar

Summary
Review Date
Reviewed Item
De OpbodMakelaar
Author Rating
5
Delen is Vermenigvuldigen!Share on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter

Een gedachte over “Beste makelaar 2014; OpbodMakelaar Winnaar Succesfactor”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *